Marion Theuws Voeding en Dieet
Lekker eten is ook gezond!

Welkom bij Marion Theuws  Voeding en Dieet

olie__vis_en_fruit

 

Al vele jaren oefen ik mijn vak als diëtist/voedingskundige met veel plezier uit.

 

Uit eigen ervaring weet ik dat het vaak moeilijk is om je eetgedrag te veranderen. Je eet niet alleen om je lichaam te voeden. Maar eten staat ook voor b.v. gezelligheid en ontspanning.

 

Met een dieet bedoelen wij in Nederland een voeding op medische indicatie, het woord dieet wordt ook gebruikt voor een methode of programma om af te vallen. In het Engels kennen we het woord diet, dan woord verwijst naar een dieetprogramma, maar ook naar  je gewone voeding.

 

Mijn motto is het beste dieet is geen dieet.

 

Ik ga daarom samen met  mijn cliënten op zoek naar hun valkuilen, samen zoeken we naar oplossingen die langdurig vol te houden zijn. Want alleen blijvende veranderingen zorgen ook voor blijvende oplossingen.

 

Naast dietist/voedingskundige mag ik mij sinds 2018 ook leefstijlcoach noemen. Samen met jou werk ik niet alleen aan een beter voedingspatroon, maar ook naar een beter slaap- en beweegpatroon en aan het beter omgaan met stress. Deze factoren zijn van invloed op het gewicht en eetgedrag.

 

Naast hulp bij het veranderen van je eetgedrag kun je bij mij ook  terecht voor informatie over voeding. Als er alleen een gebrek aan kennis is over voeding, is dat vaak al in een paar consulten op te lossen. Je kunt dan denken aan informatie over voeding bij zwangerschap of zwangerschapswens, als je minder/geen vlees wilt eten of als je b.v. wilt weten of je voeding volwaardig is.

 

 

 

Op deze site vind je alle informatie over mijn werkwijze. Heb je daarna nog vragen, neem dan contact met me op.

 

 

 

 

Marion Theuws Voeding en Dieet is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 1990 51 90 289.